top of page

Nieuws

De praktijk is wegens vakantie gesloten van 14 augustus tot en met 1 september. Voor dringende medische zaken kunt u in deze periode contact opnemen met Meijster Huisarts te Uithuizermeeden: 0595 - 412316. 

Meijster Huisarts is gesloten van 24 juli tot en met 11 augustus. In deze periode nemen wij voor hen waar. 

Herhaalmedicatie kunt u inleveren in de receptenbrievenbus van de waarnemende praktijk. Indien u dit voor 10:00 inlevert, kunt u het 3 werkdagen later, tussen 16:00 en 17:00 ophalen bij de waarnemende praktijk.

------------------------------

Geachte heer/ mevrouw,

Na jarenlang in Roodeschool te hebben gezeten, zijn wij genoodzaakt door de huidige medische wereld de praktijkvoering aan te passen. Huisartspraktijk Het Hogeland gaat daarom verhuizen per 28 juni. In de week voorafgaand aan de verhuizing ontvangt u hierover thuis een bericht. 

Het nieuwe adres wordt:

Vlasakker 1 (Ingang links)

9982 HG Uithuizermeeden

Ons telefoonnummer blijft ongewijzigd.

Op 26 en 27 juni is de praktijk gesloten. Meijster huisartspraktijk neemt dan voor ons waar voor spoedgevallen.

 

------------------------------

Landelijk Schakelpunt

Goede, veilige en snelle zorg – dat willen we allemaal. Of u nu chronisch ziek bent, of na een ongelukje op de huisartsenpost komt. Die goede, veilige en snelle zorg begint met informatie. Informatie over jouw gezondheid op dat moment. Want niet alle zorgaanbieders weten waar u last van hebt (gehad). Gelukkig kunnen zij belangrijke gegevens over jouw gezondheid met elkaar delen via het Landelijk Schakelpunt. Uitwisselen mag alleen als het nodig is voor uw behandeling. En alleen als u daar toestemming voor hebt gegeven.

Wij vragen u om op Volgjezorg uw toestemming/ keuze te regelen voor de uitwisseling van medische gegevens via het Landelijk Schakelpunt. Ga hiervoor naar de volgende website: www.volgjezorg.nl/toestemming. Mocht u uw keuze liever op papier aan ons geven dan kunt u op via deze link het formulier uitprinten en bij ons inleveren. Ook hebben wij formulieren op de praktijk liggen. 

bottom of page