top of page

Nieuws

PRAKTIJKSLUITING

Wij zijn gesloten van 1 januari t/m 5 januari 2024.

 

Waarneming voor dringende medische zaken door

Meijster Huisarts, telefoonnr. 0595-412316

 

 

 

Meijster Huisarts, Vlasakker 1 te Uithuizermeeden

is gesloten van 25 december t/m 29 december 2023

 

Herhaalmedicatie kunt u inleveren in de receptenbrievenbus van de waarnemende praktijk. Voor 10.00u ingeleverd, kunt u deze drie werkdagen later, tussen 16.00-17.00u, ophalen bij de waarnemende praktijk

------------------------------

Landelijk Schakelpunt

Goede, veilige en snelle zorg – dat willen we allemaal. Of u nu chronisch ziek bent, of na een ongelukje op de huisartsenpost komt. Die goede, veilige en snelle zorg begint met informatie. Informatie over jouw gezondheid op dat moment. Want niet alle zorgaanbieders weten waar u last van hebt (gehad). Gelukkig kunnen zij belangrijke gegevens over jouw gezondheid met elkaar delen via het Landelijk Schakelpunt. Uitwisselen mag alleen als het nodig is voor uw behandeling. En alleen als u daar toestemming voor hebt gegeven.

Wij vragen u om op Volgjezorg uw toestemming/ keuze te regelen voor de uitwisseling van medische gegevens via het Landelijk Schakelpunt. Ga hiervoor naar de volgende website: www.volgjezorg.nl/toestemming. Mocht u uw keuze liever op papier aan ons geven dan kunt u op via deze link het formulier uitprinten en bij ons inleveren. Ook hebben wij formulieren op de praktijk liggen. 

bottom of page